NIEUW! KINDEROPPASDIENST Gezinsbond Overpelt

kinderoppasdienst

Hoewel corona het ons niet gemakkelijk maakt, trachten we stilaan de draad weer op te nemen in ons dagdagelijkse leven.

Zo zal je wellicht weer af en toe een kinderoppasser zoeken als je even weg moet voor een vergadering, een etentje of je volgt avondles enz.

De Kinderoppasdienst Gezinsbond Overpelt zal er weer graag voor je zijn. Er zijn ondertussen wel enkele nieuwigheden doorgevoerd.

 

  • In het verleden kon je voor een kinderoppasser steeds terecht bij onze vrijwilliger Annie Gijbels. Wij danken haar hartelijk voor al die jaren dat zij deze taak met veel enthousiasme en verantwoordelijkheid op zich nam. Ines Colle en Anja Huypkens zullen van af nu deze coördinerende taak over nemen.
  • De werking van de kinderoppasdienst zelf verloopt binnenkort via een digitaal platform. Dit wil zeggen dat zowel gezinnen die een beroep willen doen op de oppassers als de oppassers zelf zich dienen te registreren. Dit maakt de werking op zich makkelijker, maar Anja en Ines zullen graag (evenzo als Annie) de oppassers vooraf persoonlijk ontmoeten om met hen kennis te maken en hen te informeren.

Wil je de betreffende nieuwsbrief met informatie nalezen: klik HIER

Algemene info, lees er meer over: klik HIER

Ben je 15 of ouder en wil je een centje bijverdienen?
Wij zoeken kinderoppassers?

Heb je vragen over de kinderoppasdienst of heb je interesse om oppasser te worden?
Stuur een e-mail naar: overpeltkinderoppas@gmail.com

 

 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.