Jaarprogramma 2021

Door corona is het voor ons momenteel niet mogelijk om een jaarprogramma op te maken. Het is nog steeds koffiedik kijken.
Houd het veilig en gezond en laat ons hopen dat we snel weer vrij zijn om alle dingen te doen die voor 2020 nog heel gewoon waren.

We hebben wel enkele nieuwtjes op een rij gezet:

DIGITALE BONNENBOEK 2021:  Op onze website staat ‘het stappenplan’ vermeld om digitaal de bon van een meewerkende handelaar af te drukken. Lukt het je niet om deze te printen, geef ons dan een seintje van welke handelaar je de bon wilt hebben met je naam + adres + gezinsbondlidnummer en dan bezorgen wij je de bon in je brievenbus.

Op de website= www.gezinsbondlimburg.be/lidkaartmeerwaard vind je de lokale handelaars die aangesloten zijn bij de Gezinsbond en die een korting en/of bon geven.

FAMILIEFIT:  Bewegen is een ‘must’ voor iedereen. FAMILIE FIT laat je op een plezante manier bewegen, daagt je uit om duels onder elkaar aan te gaan, toont je dat je vanuit je zetel ook kan bewegen, ... . Kortom: kijk gauw op de website= www.familyfit.be en laat je inspireren en uitdagen door Familie Fit!

Noteer alvast in je agenda:
10 oktober 2021
vieren we in Palethe samen met de afdelingen Neerpelt en St-Huibrechts-Lille het 100-jarige bestaan van de Gezinsbond in Pelt.

 

jaarprogramma

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.